lichtstraten

Creëer maximale lichtinval met een lichtstraat

Op zoek naar dé partner voor lichtstraten? Lichtstraatmontage is gespecialiseerd in het verzorgen van lichtstraten voor particulieren en utiliteitsgebouwen. Met een lichtstraat kunt u meer daglicht creëren in een woonkamer, uitbouw of op zolder. Ook meer daglicht binnenhalen in een hal of kantoorruimte van een bedrijfspand behoren tot de opties. Benieuwd naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand? Hieronder leest u meer over de mogelijkheden en de lichtstraat prijzen.

lichtstraat koepel

Lichtkoepels en dakramen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende lichtstraten. Met een lichtstraat opgebouwd uit dakramen zorgt u voor natuurlijke lichtinval en creëert u een ruimtelijk effect. Bent u binnen een kleiner budget op zoek naar de juiste lichtstraat? Dan kunt u kiezen voor de VELUX lichtkoepels. Met de VELUX lichtkoepels kunt u het daglicht optimaal naar binnen halen. Verder zijn deze lichtkoepels ook van uitstekende kwaliteit. Een lichtkoepel is een prachtige en moderne toevoeging aan uw woning. Al met al, een VELUX lichtkoepel is de ideale oplossing voor als u op zoek bent naar een strak en minimalistisch ontwerp waarmee u meer licht in uw woning creëert.

VELUX modulaire lichtstraat

Specialist in VELUX Modulaire Lichtstraten

Waarom kiezen voor lichtstraten van Lichtstraatmontage? Wij zijn dé specialist in VELUX Modulaire Lichtstraten (VMS). Een modulaire lichtstraat is onderhoudsarm en ook beschikbaar voor platte daken van woningen. Bij ons krijgt u standaard 10 jaar garantie op onze lichtstraten én de montage. VELUX lichtstraten zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor perfecte isolatie. Daarnaast kunnen wij voor elke wens de juiste lichtstraat bieden. Met ons eigen montageteam en onze eigen kraan zorgen wij ervoor dat een lichtstraat professioneel wordt gemonteerd.

lichtstraat prijzen

Lichtstraat prijzen

Interesse in een lichtstraat en benieuwd naar de lichtstraat prijzen? De prijs van een lichtstraat is afhankelijk van meerdere factoren. Vraag bij ons een offerte aan zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en de prijs van een lichtstraat. Voor elke wens leveren wij de juiste lichtstraat. 

lichtstraatmontage

Meer daglicht met een lichtstraat van Lichtstraatmontage

Wij denken graag met u mee en adviseren u over de afmetingen, materiaalkeuze, afwerking, plaatsing en de prijs van een lichtstraat. Met een lichtstraat van Lichtstraatmontage haalt u een enorme hoeveelheid natuurlijk daglicht in uw woning. Hiermee creëert u een gezond en aangenaam klimaat om te werken en te wonen.

Heeft u interesse in lichtstraten, maar wilt u de lichtstraten eerst bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in De Meern. Neem contact met ons op voor het plannen van een showroombezoek. Wij geven u graag meer advies en gaan samen met u op zoek naar een passende oplossing. Haal het daglicht naar binnen met VELUX lichtstraten van Lichtstraatmontage!

10 jaar garantie.

U krijgt standaard 10 jaar garantie op onze lichtstraten én de montage.

10 jaar lichtstraten garantie
Wilt u een offerte aanvragen? Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie? Contact