lichtstraat

Velux Modulaire Lichtstraat (VMS)
Strakke en elegante oplossing

Lichtstraatmontage levert en installeert VELUX lichtstraten. Door de slanke profielen van de VELUX Modulaire Lichtstraten(VMS) creëert u een maximale lichtinval. Dit innovatieve systeem is ook beschikbaar voor platte daken van woningen.

Door het gebruik van duurzame materialen van hoge kwaliteit zijn deze modulaire lichtstraten onderhoudsarm. Zo is de isolatiewaarde uitstekend dankzij het gebruik van HR++ veiligheidsglas. De motor is volledig weggewerkt en de ramen zijn met een speciale tablet op afstand te bedienen.

VMS lichtstraat

Lichtstraat opgebouwd uit dakramen
Ruimtelijk effect

Een lichtstraat opgebouwd uit dakramen zorgt voor natuurlijke lichtinval en de opstand creëert een ruimtelijk effect. Het laat uw ruimte tot leven komen.

Alle originele VELUX raamdecoratie en zonwering kan gewoon worden toegepast in de tuimelvensters. Deze lichtstraten zijn zowel in een lessenaar- als een zadeldakuitvoering verkrijgbaar.

VELUX modulaire lichtstraten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen. Wij begrijpen dat het uitkiezen van een Lichtstraat niet altijd even eenvoudig is. Lichtstraatmontage denkt met u mee en adviseert u over materiaalkeuze, afmeting, plaatsing en afwerking. Zo is er altijd een lichtstraat die aansluit op uw wensen. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Lichtstraat kopen

Lichtstraat opgebouwd uit lichtkoepels
Budgetvriendelijk

Lichtstraatmontage installeert ook een lichtstraat opgebouwd uit lichtkoepels. Dit is dé perfecte oplossing als u binnen een kleiner budget op zoek bent naar een lichtstraat.

De VELUX lichtkoepels hebben een unieke schaal van gebogen glas, die optimaal daglicht binnenlaten en een prachtige, moderne toevoeging zijn op het dak.

Vanzelfsprekend biedt ook deze oplossing de kwaliteit en het onderhoudsgemak dat u mag verwachten van Lichtstraatmontage.

velux lichtstraat

VELUX lichtstraat: prijzen

Wilt u meer weten over de VELUX lichtstraat prijzen? De prijs is afhankelijk van diverse factoren, onder andere welke VELUX lichtstraat u wenst en de afmetingen van de lichtstraat. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een duidelijk beeld van de VELUX lichtstraat prijzen.

10 jaar garantie.

U krijgt standaard 10 jaar garantie op onze lichtstraten én de montage.

10 jaar lichtstraten garantie

Lichtstraten bekijken

Wilt u de VELUX Modulaire Lichtstraten met eigen ogen zien? Dat kan in de VELUX-showroom in De Meern. Bel met 06-49321977 (Marius Verhoef), 06-52308612 (Mevlut Kurt) en plan een showroombezoek.

Wilt u een offerte aanvragen? Offerte aanvragen
Wilt u meer informatie? Contact